dimarts, 5 de febrer del 2008

MITJA MARATÓ DE GRANOLLERS

Este cap de setmana tocava anar a la mitja marató per excelència del nostre país, la mitja de Granollers. És per això que Xavi i jo marxem dissabte cap a Barcelona (més que res per no matinar tant diumenge) i aprofitem per anar a buscar els pitralls (amb xip incorporat) i la bossa amb obsequis (bossa gran, bossa per les bambes i samarreta tècnica). Marxem ben carregats, amb dos bosses cadascú!
Diumenge, amb la calma, mos aixequem i esmorzem al barri. Bueno, amb la calma......NO, que a les 8:45 hrs mos truquen dient que ja són a Granollers (on van tant aviat???!!!). Naltros arribem al cap d'una estoneta i ja trobem un munt de gent que va arribant i preparant-se.
Agafem les bosses i cap al pavelló! Allí ja es respira ambientillo de cursa. Tots 4 es canvien, s'unten (alguns més que d'altres) amb sprais i potingos (això no es considera dopatge?) i anem cap al punt de sortida. Jo a començar el reportatge fotogràfic i ells a escalfar i preparar-se pel moment de la sortida. Hi ha tanta gent!!!
A les 10:30 hrs es dóna la sortida a la cursa i els més de 5.000 participants comencen a recórrer els 21 kms que separen la sortida de l'arribada. El recorregut, ple de gent animant, amb speakers i xarangues, creua les poblacions de Granollers, Les Franqueses i La Garriga. Un cop allà, mitja volta i de nou cap a Granollers, on moltíssima gent espera l'arribada dels participants.
El primer d'arribar és un keniata de 21 anys (recordman mundial) que córre a uns 21 kms/hora (sí senyor!), és a dir, fa la cursa en 59 mins. Increible! (pero cierto). Els 3 que el segueixen també són keniates. Els nostres, algo més blanquets, tarden una mica més, però no us penseu, ho fan mooooolt bé.
A l'acabar, dutxa i a recuperar forces (hi ha de tot, caldo, iogurts, sucs). Mos trobem gent de les nostres terres (es que estem a tot arreu!) i xarrem una estoneta abans d'anar cap al cotxe. Kukin i els germans Gonzalez-Pentinat marxen cap al poble (han d'anar al futbol que hi ha homenatge!). Xavi i jo marxem xinoxano i parem a dinar (que fer de cheerleader té recompensa).
Tot genial si no fos perquè Ginés se mos lesiona. Lo seu genoll sembla que no està conforme amb fer tants kms..... així que a descansar uns dies i recuperar-te aviat!
Temps real i posicions:
636 Josep Gonzalez Pentinat 1:26:40
1126 Xavi Alonso Anguera 1:31:39
1415 Joaquim Pujol Sarroca 1:34:24
3609 Ginés Gonzalez Pentinat 1:54:09

A nois, prepareus que avui he començat a entrenar!!!jijiji

SALUT I CAMES

By Heura

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Que crack!Quina cheer!No com d'altres que ho van fer la nit abans...
Fantastic!M'alegra que comencis a correr xò me sap greu pels reportatges que mos fas...

Anònim ha dit...

Jo també començaré a correr aviat...
Lo dissabte per la nit també vaig córrer pel casal...

Anònim ha dit...

Gràcies Gi.
Yoli, pos que vas fer???
Ja saps, si t'animes a córrer, anirem juntetes.

Anònim ha dit...

jo, noies, si voleu, ja vindré amb vosaltres, perque els vostres homes volen retirar-me, fer-me una placa , i que torni al futbol. I és que diuen que ratllo una mica. Ja sabeu que jo no sóc xerraire,.... ó si ??? Ànims a Gi, i salut a tothom.

Anònim ha dit...

hoooooola xecs! k tal lo genoll gi? ah, com que los del quin calvari avui no heu pogut acudi a les 19:30(un a berlin,l'altre lesionat i un altre de reunions), la cronista i jo hem fet un petit entreno. Aqui va l'entreno:
4x150,2x300,4x1000,8x1200,72x2,1238x123,19823x10887
tot això series xavals! a veure si espavileu!!!!!!!salut

Anònim ha dit...

osti, tu, quin entreno. Avui mateix l'igualo i el doblo. Salut a tothom.

Anònim ha dit...

Eick!Petit!Això venint de tu deuen ser centimetros,no?
Ara arrivo de visitar-me i demà em vaig a fer una ressonancia magnetica, a veure que diuen...
Salut i entreneu!!!