dimecres, 9 de juny del 2010

I Bici-Sprint Camí de Sirga de Móra d'Ebre

Bueno...
L'estiu ja està aquí... Menos mal que diumenge, lo sol mos va donar una treva... Sinó, la cursa encara s'hagués fet més dura!
Ja fa dies, diria que mesos, que lo de sortir a entrenar a passat a segon plà. Ho parlem amb l'amic Kua! Mos hem de possar reptes... Mos va anar de lujo planificar la Marató de Barcelona. Ara, amb lo repte de la temporada complert, i amb la calor que fa, costa molt sortir!
Però, diumenge passat, a Móra, feien una nova cursa. Los Calvarins, com no, hi vam voler dónar suport. Per que són gent d'aquí, per que és aquí al costat, per que la gent de la Picossa hi van possar tota la voluntat e il·lusió del món, per que hi vam poder anar amb bici...i per que, en definitiva, voliem fer territori...I per que tant mos fot qui els ajudi a organitzar-la!!!
Per tot això, enhorabona a la gent de la Picossa! Per que segur que l'any que ve encara us sortirà millor!

De la cursa???? Que us conto??? Pues que no m'esperava que fos tant dura...
A les 9h del matí ja estavem tots preparats a la sortida. 10 valents i 1 valenta. D'aquests 10, 5 romans. Kua, Josema, Ginés Cosí, Santi i jo. Destacar la participació de la Roser en la cursa de 14 kms. Amb copa inclosa.
La cursa és una bici-sprint (3kms bike+21kms run+3kms bike). Es marxa del poble amb bici per recorrer 3kms. Després aparquem la bici i cap amunt. Una dura pujada, després una baixada molt xula que fa cap al camí de Sirga (pels que no sou de la zona, el camí que voreja el riu, que en aquest cas era de Móra a Garcia). Uns quants kms per la vora del riu i després cap amunt. Quin fart d'encadenar muntanyetes...del km 12 al 17 tot de pujada amb sendera...sort que es va amagar el sol...Del 17 al 23 tornem a baixar-pujar-baixar...fins que mos tornem a trobar amb les bicis. Després, 4 cops de pedal i al poble...
Destacar la 3a posició de la general de Josema. Lo 1r calvarí en pujar a un podi...je,je,je!!! Enhorabona!
Lo pitjor estava per arribar, quin diluvi tornant pel camí de baix...mos vam mullar hasta...
Us deixo una fotico dels 11 valents que vam pendre part del bici-sprint...
by GinesGon, la fruta del campeón!

2 comentaris:

kua ha dit...

Realment, vam poder gaudir d'un gran recorregut, sobretot des que vam arribar al Pas del Ase, i fins arribar a la bicicleta altre cop. Si senyor, molt bé per la gent de la Picossa, es nota que en saben de senderes i rutes. Moltes Felicitats, i espero que l'any que vé la tornin a organitzar amb la mateixa voluntat i les mateixes ganes. Jo, Kua, hi seré. Salut.

joaquim ha dit...

Gi, molt bona crònica, si senyor. I bona cursa. A veure si continuem fent bons entrenos, com fins ara. Salut, company.