dimecres, 26 de març del 2008

Setmana Santa a Vilanova de Prades

Que?Que?Que? Santa va ser la Setmana???? No me creo nada!!!
La "asamblea de Majaras" va decidir en calçotada extraordinaria del 15 de març que:
- la marxada sería el dijous per la tarde a les 18h del Portal.
- el dimecres aniríem a comprar per fer passar la gana i la sed!
Dijous a les 18h??? Allí sol hi erem los puntuals (rara avis per esta colla). Arrenquem malament la tarde. I lo que mos esperava....
Arribem amb temps just per deixar les birretes a refrescar i marxar cap al Cine de Serra. Allí mos esperava la ecatombe blaugrana. Que cabrons...
Per cert, quina passada de bungalows...
Val la pena no comentar res més del dijous. Unes birretes al bungalow i, uns quants a dormir i uns quants de fiesta!!!
Mos despertem lo divendres i Mourning ja anava amb les malles...Crec que va dormir amb elles...Després de parlar una mica, decidim la ruta: Vilanova de Prades-Vallclara-Vilanova de Prades. Marcava uns 14km. Al final, entre perdues i tot, vam fer 17kms. Després d'aquesta experiencia, vam decidir que no fariem mai una trekorientació. La ruta molt xula en alguns trams.
L'altra colla van fer una volteta per les muntanyes de damunt del camping. Amb unes vistes privilegiades. Caminant campo a través com les cabres, se van pegar una suadeta de 2h. No m'estranya, portaven a Pepet de guia. La Yolandita va tornar tota marcada i amb agujetes...(després diu que vol correr una mica...)
Després de dinar, poca cosa. Vam anar a fer una caferet i cap als bungalows. Feia un vent i un fred que pelava.
De camí pa les covetes, l'amic Tsartas mos va deixar una reliquia de video que si puc el penjaré. Esto és mimar el esferico, cabrón!!!


Al bungalow??? Despiporre!!! Les birretes volaven. No Mourning???
Lo dissabte va ser de calma total. Pel matí, uns a Prades i els altres a dormir. Per la tarde, els dormilons a voltar amb lo cotxe i el matinadors a fer soffing mirant pel·licules.
Lo diumenge va ser un dia de profit! Ens aixequem aviat (Heura i Xavi, Yoli i jo), jalem una mica, cotxe i pa la Febró. Allí mos esperaven los Gorgs de la Febró! Vaya passada!!!
Passat la Febró, deixem el cotxe aparcat i comencem a caminar per pista seguint les indicacions grogues del PR. Seguint, ens endisem per un senderet de muntanya que es comença a empinar. Anem de trankis i fent fotos. Les vistes s'ho mereixen. Per allí no apareixen ni gorgs, ni coves ni res que se li sembli. Fent güasa diem que aquesta part de la crónica la titularem igual: "Ni gorgs, ni coves ni res que se li sembli" . A punt de desistir, el PR ens fa tombar a la dreta i allí trobem una maravella amagada. Quina passada! Us ho aconsello!
Per la tarda, tocava disfrutar. Una de cal i otra de arena. Lo Barça va guanyar i l'etern rival va perdre.
Dilluns tocava fer les maletes. Quina putada!!! Mos vam aixecar i sorpresa...Una mica de neu damunt dels cotxes!!!
Després de fer les maletes, marxem a Cornudella a dinar. Mos esperava un bon menú en un restaurant que abans era un antiga nau per serrar llenya. L'amic Furuleto hi va a repartir Frigos!
Tsartas fent lo café mos va plantejar fer ponting sense corda...Era una bona solució per no tornar al món real...
Sol faltava fer-mos l'última foto de família abans d'emprendre camí cap al poble:L'únic consol és que hi podem tornar l'any que ve...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Tanta història i ja teniu la crónica penjada. Segur que m'he deixta mil coses. Va ser tant intens...Je,je,je!!!Salut i Vilanova de Prades!!!

Anònim ha dit...

Boníssima!!!
Ets un crack!!!
Bona crònica i bones fotos.
Petons

Anònim ha dit...

xeeeeeeeeeeeec! que bona,que bona! si senyor, quina crònica i quin video de lo tsartas de roma! xec amb les malles no hi vaig dormir, però amb les birretes sí. Moltes felicitats i salut! romario