dimarts, 29 de gener del 2008

V CURSA DE L'OLI

El passat diumenge, 27 de gener, a les 6:45 hrs del matí sóna el despertador. Quina mandra! Pero mos hem d'aixecar, que hi ha cursa a Les Borges Blanques i Josep, Ginés, Joaquim i Xavi s'hi han apuntat. Jo, cheerleader oficial, també hi vaig, a animar, fer fotos i crònica de l'esdeveniment.
A les 7:30 hrs mos trobem al Carrer Calvari (on sino?!) i anem tirant cap a Les Borges. Primer "discutim" el recorregut (per Valls? no, per l'interior? tampoc, millor anar fins a Lleida i d'allí a Les Borges). Jo pensava dormir durant tot el viatge, però no hi ha manera, no paren de xerrar. Arribem allí a quarts de nou, Quina boira! amb lo bé que s'estava a casa!
Anem a buscar els pitralls i el xip, tornem al cotxe per agafar les bosses i cap al pavelló, a posar-se la roba de córrer (que em poso? pantalons curts? malles llargues? Quin dilema!). Una miqueta d'escalfament i......a córrer!
A les 10 hrs. es dóna la sortida i els 500 participants recorren els 10,3 kms de la cursa. Una cursa amb molt poc desnivell que recórre carrers de Les Borges Blanques i fa un tomb pels voltants de la població. El primer participant arriba en menys de 30 minuts. Los del Carrer Calvari arriben entre els minuts 42 i 45.

A l'arribada, recollida d'obsequis (una samarreta tècnica molt xula i una ampolleta d'oli), dutxeta com Déu mana al pavelló, visita a la Fira de l'Oli (Xavi i una servidora vam anar fent tastets de pa amb oli i cal dir que estava boníssim) i esmorzar amb la resta de participants a la cursa.
Finalment, com que la boira no s'aixecava i sabiem que a Benissanet feia solet, cotxe i cap a casa.

Temps i classificacions:
112 Josep Maria Gonzàlez Pentinat 42:16
150 Xavier Alonso Anguera 43:51
161 Joaquim Pujol Sarroca 44:06
185 Ginés Gonzàlez Pentinat 45:08


Au, a entrenar de nou que diumenge que vé hi ha cursa a Granollers

By Heura

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Esta és la meva cheerleader!Si senyor!lo bueno si breve,dos veces bueno!Com volies dormir amb lo que ralla Kuakín!Salut a la millor reportera del món runner i un saludet per Kuakín que mos amenitza los viatges de lujo!

Anònim ha dit...

Si es que ésta reportera és una crack, ginés!! Enhorabona pels vostres temps, ara que llegin lo del tast de l'oli... m'ha agafat l'antojo i avui per dinar em fotré una torradeta amb oli del tros! :P

salut i kmts