dilluns, 21 d’abril del 2008

Serra de Cavalls i Vall de la Torre

La batalla ve de lluny...Un dia, un servidor i Romario (mitja part de Quin Calvari...)van anar a fer el Cim de Cavalls, i que va passar??? Pues que l'altra mitja part tenien mono de fer-la!!!
Aprofitant que no sabíem si aniríem a la Pobla fins última hora, vam plantejar la ruta alternativa: Fer el Cim de Cavalls i baixar per la sendera que porta a la Vall de la Torre i d'alli cap a casa...
Finalment, el dissabte a les 16h ens concentrem 3/5 parts de Quin Calvari...i el gran amic Faust 5.0 davant la casa dels Gon!
Les Serres de Cavalls i Pàndols, enterren molts records de la pitjor tragèdia de la nostra història recent, la Guerra Civil.
Tots "aquipats" amb los trajes de luces emprenem la ruta que ens ha de portar pels paratjes més alts i bonics de Benissanet.
La primera pedra de toque la trobem a la mítica Costa de la Bajoca!!! Ufff! Kuakín va parar d'explicar una batalleta de AM per que jo no li podia replicar...Contínuem pujant i com que avui porto un company que no és habitual, amb Faust 5.0, repassem tots los personatges de la Facultat, quina canya!!!Cap Roig, l'Aracnid, Ramón, lo León...
Lo camí amb bona companyia es fa més planet...No ens en donem compte i ja som al peu del Cim de Cavalls. Ascensió fins al Cim, dedicatòria al bust de Roland i fotos de rigor. Poca estona per que fa molt vent i ens gelem.
Faust 5.0 flipa amb les vistes des del Cim de Cavalls.


Baixem del cim volant i agafem la sendera que ens portarà al camí de la Vall de la Torre! Quina passada de sendera! Es pot volar per allí!!! Tranqui Romario que hi tornarem!
Tot lo que puja, baixa!!! Per lo tant ara ens toca tornar al nivell del mar. Hem sortit de Benissanet a 17m i hem coronat el cim a 662m.
Passem per l'imponent Vall de la Torre que ens mira i ens deixa fer unes foticos! Que guapa que és! Me mola!!!
El camí ja es va fent una mica cansat! Clar! Van passant los quilometros...
Cap al 21, el genoll de Kuakín diu que ja en té prou i opta per retallar la ruta i tirar cap a casa!!! Faust 5.0 l'acompanya! Ànims Kuakín! T'esperem ràpid que necessitem la teva xarla!!!
Tornem pel camí que dona un altre cop als 4 camins i pa casa ràpid que juga el Barça! Per cert, quina pena de partit!!!
En resum, 3h45' d'exercici i 30km entre pit i esquena!!!
Ah! Un bon curtiment per la zona i moltes ganes de tronar-hi!!! Uffff! Que patriòtic que sóc!

by GinesGon, la fruta del Campeón!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Com sempre, una gran crònica. I tant que hi hem de tornar. Lo xulo que és lo nostre terme. Osti, tu, a mi em va fer ràbia no poder aguantar les "molèsties", ja, ja. Vinga, Gi, canya que dissabte si no corro, faré de crònista-fotògraf. Jo, jo, pot ser massa, jo amb tot el temps del món per escriure i fer fotos. Millor que em recuperi, oi, pel bé de les vostres orelles. Apa, Salut a tots.

Anònim ha dit...

millor dit, diumenge, i potser que em recuperi, i així us taladro durant la cursa. Apa, siau.

Anònim ha dit...

ah, per cert, has colat publicitat subliminal (amb lo de la fruta del campeón). O potser estarem patrocinats ??? . Bé, realment, ja ens han facilitat lo del cotxe escoba. Gràcies al patriarca per l'ajuda de dissabte.