dimarts, 8 de juliol del 2008

GORE TEX SERIES A ANDORRA

Cap de setmana a Andorra de Romario i uns quants extremeros tivissans.
Com que este any l’animalet de Xavi participa al VK de dissabte a la tarda i a la VR de diumenge al matí, marxem cap a Andorra dissabte al matí, amb los cotxes ben carregats i amb ganes de passar un bon cap de setmana.
Arribem a puesto a migdia, a punt per recollir la bossa, xip i pitrall, preparar el dinar (si algú vol tallarines amb bolets variats diria que encara en deuen quedar uns quants) i descansar una miqueta abans de les 5 hrs de la tarda, moment en que comença el kilòmetre vertical a Canillo.
A Xavi li donen la sortida a les 6 de la tarda i recorre els 3’8 kilòmetres amb 935 metres de desnivell positiu en 55 minuts. L’ajuden los molts ànims que li anem donant al llarg de tot el recorregut (des del telecabina, des del Pla, des de la cadira que mos porta al Pic Maians i des del punt d’arribada)
La recompensa és, a falta de premi al sorteig de material, un bany com Déu mana a la piscina-jacuzzi dels apartaments i un soparet que també val molt la pena a Canillo. Després, xerradeta amb cerveseta i ...... a dormir, que diumenge toca matinar i cursa de nou.
Diumenge, a les 9 del matí, tornem a estar al Telecabina de Canillo, a punt per començar a córrer de nou, però esta vegada corren tots (excepte una servidora que prefereix animar) i toca cursa de 16,5 kilòmetres de recorregut i 1.350 metres de desnivell positiu amb sortida en línia des de Canillo a 1.530 metres i arribada al Pic de Maians a 2.466 metres.
El recorregut de la carrera és molt variat, té diversos trams molt diferenciats i típics dels Pirineus (bosc, prats, collades i vistes panoràmiques) i els nostres el recorren entre les 2:19 i 3:09 hrs.Un cop a Canillo de nou, dutxeta al Palau de gel, sorteig de nou (mos toca però com si no ..... un bidó d’aigua!), pasta party i cap a casa (passant primer per algunes botigues andorranes i fent lo gasto de rigor).

Si voleu més fotos i resultats, visiteu la web http://www.verticalrunning.com/

Caps de setmana de curses i rialles com este els hauríem de repetir més sovint.

Salut, cames i kms

By Heura