diumenge, 16 de gener del 2011

Ja ha passat...

La veritat és que el temps tot ho cura...
Després d'una setmana, les coses és veuen d'un altra manera i ja em veig amb forces d'explicar-vos algo de l'altre dia per Sitges.
El diumenge passat vam decidir agafar carretera i manta i, a debutar en una mitja amb solera. Una mitja que porta 28 edicions.
L'expedició la formavem Josema i un servidor. A les 7h ja estavem pel món. Arribada i aparcament ràpid. Recollida de dorsals bastant ràpida. Traje de luces i a escalfar per la vora del mar. Per un dels passeig amb més glamour de la nostra estimada terra.
La cursa no va anar tal i com esperavem. Últimament mos trobàvem molt bé. Amb entrenaments ràpids i mig llargs. El que feia pensar que fariem un bon entreno i un bon temps. El problema és que no vam pensar amb les tiradetes llargues i la resistència. Al final, vam fer una bona primera part de cursa però es va fer llarga, molt llarga...
Els temps??? Les pitjors marques que em fet. Josema 1h34' i un servidor 1h40'. Per lo menos, com diu lo gran amic Kua: "Bon entreno, Gi!"....
Ara fins el finde de Granollers estarem quietets de curses. Aprofitarem el finde per fer unes tiradetes llargues per la Vida Verda...
Demà, per si algú s'apunta, aprofitant la festa local de Benissanet, farem una tiradeta llarga...
Us deixo una fotico amb el traje de luces apunt de debutar pels carrers de Sitges.

Salut i al ataque...
by GinesGon, la fruta del campeón...

2 comentaris:

kua ha dit...

a veure si a La Mitja podem fotre una gran carrera, que tindrem la Marató a un mes just, i servirà per agafar confiança. Mentre, tirades llargues, i agafar resistència, i així, que tremoli Barcelona, que els Calvarins arribaran amb força. salut, Gi.

robert tarragó ha dit...

Hola fieres!!!! molt bé, les curses com entreno també son molt importants, i la mitja de sitges no és de les millors per fer marca tot i entrenant. Ara em de quedar per fer un entreno per la via verda. Segurament vaig a Granollers també!!! ens veiem aviat amics!!!