dimecres, 19 de setembre del 2012

Entrenant fort...

Bueno companys...
Ja s'acaba l'estiu...Sembla que va ser ahir quan feia el penúltim post al blog. Un any d'una experiència tant bonica i enriquidora, com cansada...
Aquest estiu m'he tornat a calçar les bambes... i que dur...tornar a començar de zero. Sort que he anat compaginant run amb molt bona companyia i bici.
Aquest any, si tot va bé, tornarem a rodar amb los nostres frontals pel estimat terme de Benissanet. Ja en tinc ganes...
Al novembre tornem a una de les meques de les curses populars: la Behobia-Sant Sebastià. I a l'abril del 2013 intentarem conquistar la Marató de Madrid.
Com us he dit, aquest estiu he gaudit d'una bona companya de fatigues. La meva dona s'ha aficionat a l'art d'enllaçar passades sense parar. Tinc ganes de veure-la corrent per BCN en la que serà la seva primera cursa, la Cursa de les Dones.
Els altres calvarins continuen amb el pistó a tope. Josema i mon cosí, continuant amb el ritme de passejos pel terme. Romario no cal ni parlar-ne: "hay que hecharle de comer a parte...". L'amic Kua continua com sempre, amb "poc" entreno està com una moto (Em penso que prepara una bona col·lecció de maratons per aquest final de 2012, principi del 2013). A Kiprono lo tenim una mica tocat, crec que ja comença a recuperar-se.Ànims!
Us deixo una fotico de la sortideta que vam fer diumenge a la tarda. Volta als 4 camins!!!
by GinesGon, la fruta del campeón!

1 comentari:

Albi ha dit...

Màquines! Steu a tope... ja veuràs com això de fer gambades atòmiques al voltant de la Nucle et posa com un toro. Ara continuitat, xalera i agotament. Les marques i les sensacions a la pròxima cruïlla!!! Records artistes!