dimecres, 19 de març del 2008

Kuakín als 22'097 kms. de Cunit.

Diumenge de Rams. 7 del matí. Em poso en marxa perquè haig d'anar a Cunit, per córrer 21,097 kms de la Mitja Marató de Cunit, amb altres companys de feina. Surto amb poc temps, i baix al garatge em deixo a Baricentro i la càmera de fotos (potser aquest escrit no veurà la llum a Quin Calvari, ja que hi ha l'amenaça que sense fotos no em publiquen). Sol fins Cunit, em perdo per aquells pseudopobles, que tots semblen iguals (Cubelles, Cunit, Calafell, Segur de Calafell), tots estan en obres, i sense senyalitzacions que et facin comprendre on estàs. A les 9:30 del matí ja sóc al lloc, i encara sóc el primer del meu grup. Però ja tinc la impressió de que aquell dia gaire positiu no serà. Cues per recollir els pitralls i el xip, cues pel guarda-roba, cues als lavabos, i sense temps per gaire més (això si, trobo i saludo al vell amic Olesa, un asidu del patiments asfàltics) a les 10 en punt comença la cursa, que transcorre en un circuit al voltant del passeig marítim de Cunit, i del qual en fem dues voltes. Començo bé, i després de deixar al jefe fent el seu particular passeig, agafo ritme d'acabar en 1h35min., però atenció que lo millor encara està per passar. Per un error imperdonable de la organització, fem un quilòmetre més, sense avís i amb traïdoria (ho dic perquè va ser entre el 18 i el 19 en que et dones compte que fas més tros del que tocaria fer). Però bé, ja hi sóm, ànims i a buscar l'acabament. Per mi, enceto una nova marca, he fet 1 hora 40 minuts en la meva primera Mitja Marató de 22 kms.97metres. A l'arribada, "más de lo mismo" : cues en la recollida de obsequis, cues en la recollida de la bossa al guarda-roba, cues i més cues. Quin diumenge. Arribo a Roma a l'hora de dinar, amb una mica d'emprenyament de cóm m'havia anat tot aquell matí. Realment, la de Cunit us asseguro que no la tornaré a córrer jo, tot i que ja en la distància, ara valoro molt possitivament el temps que vaig fer i com em vaig sentir durant la cursa, i més tenint en compte que el dia anterior havia tingut una pàjara fent el cabra amb Romario, àlies O Baixinho, àlies Batiste, de nom Xavi, per les muntanyes de Tivissa. Si entreu a corredors.cat, al foro que hi ha de la Mitja de Cunit, no tenen desperdici totes les opinions que hi han al respecte d'aquest error, i fins i tot hi ha un propòsit de disculpa per part de la Organització, carregant les culpes contra un voluntari. Penós tot plegat, fins i tot els regals del Sport, ja, ja, ja, no sé quin fa més pena , el llibre de Rikjard, el dvd del barça 5 getafe 2, ó la pulsera blaugrana. Sort almenys que ens van donar unes ulleres de sol per anar a córrer (on sigui, menys tórnar a Cunit, abans torna a fer la Correcuita vint vegades), i una camiseta aceptable. Res més. Salut i Kms. per tothom. Que tingueu una bona Setmana Santa, i no us foteu tota la mona, que dimarts em de tornar al Calvarí a les 19:30.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Kuakín!
NO m'ho crec!On són les fotos per demostrar que eres allí???
Haurem d'anara a judici per provar si realment estaves a Cunit...

Anònim ha dit...

Cm que no soc rencorós!Aquesta vegada et publico la crónica pq a Santi també li vaig perdonar!No us acostumeu i la camara sempre al damunt!Cm han de saber la gent lo que fem???

Anònim ha dit...

Tal com va anar tot aquell dia, si marxo amb la càmera, de ben segur que s'em trenca , ó me la foten. Això si, per la de Valls del 30 , tindré fotos. Us ho asseguro. Per cert, m'han comentat que l'any passat a Valls va passar alguna cosa pareguda. Encara milloraré la marca als 22,097 kms.