dimecres, 2 de juliol del 2008

ENTRENO PER TIVISSA

Dissabte 6 del matí. Sona el despertador. Amunt i som-hi, que he quedat al Calvari 28 amb Romario per anar fer una volteta pels bonics paratges del terme de Tivissa. Finalment, també s'apunta l'amic Santi, que puntual m'espera a les 6:30 davant de casa. Pugem al cotxe, una breu xerrada, i apa, que ja hi sóm. A les 6:50 ja sortiem de Tivissa direcció Llaveria, tot seguint el GR Un recorregut molt xulo, amb vistes molt recomanables, pujades fortes, i baixades dures. En alguns moments, el GR passa per camins que ens portarien a La Serra d'Almos o Capçanes. Si hi ha temps i ganes, de recorreguts no en falten per conèixer tot el terme de la Sex Domiti. A més, l'entrenament i la curtida estàn assegurats. Arribem fins ben a prop de l'embotelladora d'aigua Fontdalt, i quan comencem una baixada bastant tècnica que ens portaria al costat del poble de Capçanes, decidim fer-la durant uns 500 metres aproximadament, i voltem de tornada. Ja són vora les 9 del matí, i hem de tornar al cotxe abans que la calor sigui insoportable. Així que altre cop via GR, però amb petites variacions, arribem a Tivissa després de voltar 23 kms. de recorregut curtidor, en un temps de 3 hores i 23 minuts, parada per fer un petit esmorzar inclosa. A l'arribada al poble, l'amic Santi es marca un detall, i ens invita a un xampú, ja que jo i Romario, fent honor a la fama de bon català, tenim les butxaques buïdes. Si hagués vingut Gi, hauria invitat ell, i ja m'ho apuntaria al meu compte.

Apa, Salut i Kms.....

I calor, molta calor.

by Joaquim

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona curtida senyors! Haver si a l'agost en fem alguna.. ja estaré disponible! Això si, no sé si podré aguantar el vostre ritme bandidos!

hasta la vista!
salut i cames!

edu

Anònim ha dit...

Eick!Kuakín!On són aquells 5 euros que smpre portaves al damunt?Suposo que no els vas poder recuperar despres de la ultima suada que es van fotre...
Que bona!
M'alegro que no pareu!Així a l'agost ja tindrem algú que ens ofegarà marcant el ritme!!

Anònim ha dit...

hola xecs!
Gi, los 5 euros van quedar tant xops que no els va poder recuperà!
Ara es comprarà uns "xabusquero" pels 5 euros!!
Salut