dilluns, 24 de novembre del 2008

Ja és aquí la Mitja Marató de Tarragona / Sortida per la Via Verda

Aquesta setmana que deixem endarrere també ha tingut de tot una mica. Dilluns Ginès va fer el seu arranc, i dimecres va repetir. Des d'aquí continuem animant-lo, ja que sembla el seu turmell no li dona massa bones sensacions. Josep Mª ha fet una setmana d'entrenaments molt complerta, amb quatre dies de preparació, que el porten a encara la setmana anterior a la Mitja de Tarragona amb uns ritmes cada vegada més propers als que ens té acostumats. Xavi ha dedicat la setmana a fer la posta a punt al gimnàs i la piscina, i segurament avui dilluns farà els primers kilòmetres en pla, per tal de no forçar gens la seva esquena, i veure com evoluciona. I jo he seguit més o menys com sempre. Dilluns vaig voler acompanyar a Ginès en la seva sortida, i vaig acabar de constipar-me. Vaig estar dos dies bastant fotut, però dijous ja vaig poder sortir altre cop, aquesta vegada amb Josep Mª, i ja se sap, el ritme que marquem quan ens ajuntem fa que acabem bé, molt bé, i cansats, ben cansats. I ja prou, fins ahir diumenge, en que vaig quedar amb l'amic i company Robert Tarragó, per fer una ruta per Bot, i la seva Via Verda. Ara us ho explico.
Diumenge 23 , a les 8:30 del matí, ja sóc a l'antiga estació de tren de Bot, per on passa la recuperada Via Verda de la Terra Alta. Camino fins a la Plaça Major de Bot, on he quedat amb Robert, per fer un cafè, preparar la ruta, i fer-nos passar el fred. Puntuals a les 9 sortim direcció Horta de Sant Joan, però no ho fem per la Via Verda, sinó que agafem el camí asfaltat de les Olles, i comencem tot un seguit de pujades amb pendents de diferent grau, i baixades solta-cames, per arribar a bon ritme fins les hortes de Horta, després d'haver vist els salts d'aigua de les Olles, excursió recomanada. Així doncs, seguim fins a la entrada del poble d'Horta, i agafem la Via Verda direcció a Arnés, per fer una mica més llarga la sortida. De fet, allarguem un kilòmetre només, i fem mitja volta, per tornar a passar per l'estació d'Horta, i ja no deixem la Via Verda fins que arribarem a Bot. Durant aquests 10 kilòmetres de Via Verda, hem passat pels túnels que hi ha durant aquest recorregut, i hem hagut de parar fins gairebé caminar a cegues, ja que menys en un d'ells, en la resta no hi havia gens de llum, i es feia difícil la orientació a l'interior, la foscor era total. Tot i aquestes mini-parades, un bon ritme en la baixada constant, ens han portat al nostre punt d'inici altre cop, completant una ruta prou curtidora, de 22,7 kms. en un temps de 1h.43min. Un bon entrenament, i un bon tros de matí intentant aprendre del bon amic Robert. Segur que repetirem. I a la pròxima, serem més. Després dels pertinents estiraments i del glop d'aigua a la font de l'estació, hem tornat al poble, i directes cap a casa, que el diumenge continua.
I ara, toca una setmana de preparació per diumenge, on estarem a Tarragona, per córrer la Mitja Marató. Hi serem Josep Mª i Joaquim, i hi trobarem molts amics i coneguts. Ja us ho explicarem. Salut.
by Bond, Kuakin Bond

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona Bond!Ets un crack!M'agrada q participis!Mola!Jo ja començo a eure el final del túnel!Lo turmell millora!He de fer unes quantes sessions més de rehabilitació i ja podré estar a tope dia si,dia també!Ah!Me penso q vindre a fer-vos les fotos a Tgn!Salut i al ataque!

Anònim ha dit...

Familia! Esteu que no pareu!! Joaquim este finde m'ha xerrat un pardalet que portes una motivació enorme, que no pares d'entrenar..... si senyor! Que tal va anar la mitja? Naltros vam passar per Benissanet amb més pena q glòria.....

Ginés, no vaig ser a temps a saludar-te, teniu una afició q fa por...
Ja estàs a tope? ánimosss

Una abraçada,