dissabte, 14 de febrer del 2009

Molta feina, bastants entrenos, i poc temps per explicar-ho

Ha passat molt temps ja desde que ha començat l'any 2009. Molts dies, on els del Calvari hem anat fent coses, hem seguit entrenant, però on ens ha faltat temps per explicar-ho. Diuen que estem en crisi, i qualsevol empresa que es basa en les comandes rebudes, l'ha de notar. I tant que es nota, en l'empresa on treballo, però a més, hi ha crisis en el món laboral, cada dia més gent a l'atur, i ara, la feina l'hem de fer amb menys recursos humans. Això vol dir, que a mi, personalment, em falta temps per acabar tot el volum de feina que haig de desenvolupar. Tot plegat, per dir que em falta temps per poder escriure al blog, i comentar tot el que venim fent en la petita part del nostre temps lliure que dediquem a córrer i moure'ns pels nostres paratges i camins.
Heu de saber que seguim entrenant per la Marató del dia 1 de Març a Barcelona, que malauradament coincideix amb la 1a. Cursa de Muntanya La Cameta Coixa , a Miravet (ho sento, amics Jotabe i Didac, ja m'agradaria estar a Miravet aquell dia, però ja feia gairebé un any que teniem planificat aquest repte). I la preparació arriba a la recta final, tots més o menys convençuts, i jo personalment, amb ganes de que passi ja aquell dia, acabar la Marató, acabar-la ja serà un èxit, i seguir amb el que m'agrada cada vegada més, córrer i fer esport per les nostres montanyes. Així que a partir del 15 de març la idea que porto és seguir el Circuit de Curses de Muntanya de les Terres del Ebre tot el que pugui, i anar fent entrenaments cada tarde al Calvari a les 19:30, i sortidetes els caps de setmana, que de llocs al voltant del poble n'hi ha per a tots els gustos.
Dels dies anteriors, cal destacar la sortida Rasquera-Tortosa, que vam fer amb la gent la UEC Tortosa i els amics Ilercavons (el gran Kuanitor Farnós , i els seus alumnes aventatjats Roger, Jotabe, Santi, Didac, autèntics cracks tots ells). Un recorregut esplèndit, digne de fer, que s'ha de repetir cada any, perquè pels qui com jo comencem a fer kilòmetres, és una experiència magnífica. Felicitats a tota la gent que va ser-hi, i als amics de la UEC, ja que és una excursió molt, molt recomanable. I que dir del final de festa, paella i vi per regar-la.
El 2 de Gener vàrem anar amb Gonzalo, Romario, Adrià, Benavent i jo a voltar pel terme de Tivissa fins Genesies, que crec si no m'equivoco, ja és terme de Vandellòs. Una volta molt curtidora i entretinguda.
També hem fet tres dos sortides més per la Via Verda de la Terra Alta, hem anat del poble a Cavalls, hem recorregut tot el passeig marítim de Cambrils i Salou, i hem seguit acumulant kilòmetres, per anar fent una preparació més ó menys vàlida per afrontar amb garanties aquest repte, que com veieu, a mi particularment, pel respecte que em fa, cada vegada trobo més poc interessant. Però bé, espero que tot plegat serveixi per fer una bona cursa, que vol dir acabar la Marató, sigui com sigui, i després a seguir amb el ritme que portavem abans.
A veure si podem fer més trobades de l'estil Rasquera-Tortosa, ó voltar pel terme de Tivissa amb el mestre Benavent, i tota la gent de Sex Domiti, ó tornar a Cavalls, i pujar a dalt de tot, i firmar al llibre, i fotre'ns bons esmorzars, i gaudir tots junts de la muntanya i del esport.
Apa, que m'he quedat descansat. Disculpeu la "rallada". Espero que la propera sigui ben aviat, i prometo ser més directe, però havia d'explicar el perquè de tot plegat, per tornar a la calma relativa i normalitat absoluta.
Gi, si hem llegeixes, ànims, i fins aviat.
by Bond, Kuakin Bond