dimarts, 24 de febrer del 2009

Ja hi sóm. Diumenge 42194 mts.

Finalment, tot arriba. Aquest proper diumenge, 1 de març, els del Quin Calvari anirem a Barcelona http://www.blogger.com/www.maratobarcelona.com. Fa molt temps que estem al darrera de provar aquesta experiència, i arriba el moment de fer-la realitat. Llàstima que diumenge, al costat del poble, els amics de Miravet s'estrenen en el Circuit de Curses de Muntanya de les Terres del Ebre, amb una gran cursa, que de ben segur agradarà. Divendres vaig tenir la sort de fer el circuit de la cursa La Cameta Coixa http://www.blogger.com/www.cursalacametacoixa.blogspot.com , amb els amics Joan Farnós, Xavi Espelta i Toni Arbonés. En els primers trams encara vaig poder aguantar el seu ritme, que per ells era d' entrenament (corrent i xerrant), però als trams més durs, a partir de la meitat de cursa, aproximadament, ja vaig veure que seria complicat seguir-los. Tot i això, és un plaer poder córrer al costat d'aquests amics, i espero poder-ho repetir en d'altres ocasions.Cal felicitat a Didac, Jotabe, i tota la gent de Miravet, ja que el circuit no deixarà indiferent a ningú, i segur que el dia de la cursa tot sortirà molt bé. Em va agradar molt, per la duresa, per les vistes que trobes al llarg del recorregut, i perquè és d'aquí, del costat de casa.
A més, també hem dedicat els diumenges a fer bons entrenaments, acumulant kilòmetres d'asfalt, que ens han portar a voltar per bona part de la comarca : Una ruta des de Benissanet, passant per Darmòs, La Serra, Tivissa, Móra la Nóva, i retorn a casa. Una altra, des de Benissanet pujant per la vora de l'Ebre, passant per Móra d'Ebre, estació de Garcia i fins prop d'Ascò. Tots hem anat mirant de no perdre ritme, de guanyar resistència, i preparar-nos el millor possible. El proper diumenge veurem si hem fet bé la feina. L'objectiu de tots és : Acabar-la.
Hi serem (espero no deixar-me cap nom) : Josep Mª , Xavi Alonso, Gonzalo, Olesa, Robert, Maria, Javi, Uwe, Gino, Daniel, JA, amics de Ginestar (Vicent, Robert Moliné), amb ganes de gaudir corrent pel centre de la Ciutat Comtal, i de que el dia ens acompanyi. Ja us ho explicarem. Ah, jo també hi seré ...
by Bond, Kuakin Bond

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Que vagi tot molt bé per l'asfalt de la urbe i sort amb els objectius particulars de temps.
Salut i força
A reveure

Alumnes de llengua catalana de l'IES Pau Vila ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Ei!!! Just ara arribem a casa desprès d'un matí de marató! Ha estat genial seguir-vos pels diferents punts de la ciutat, la veritat és que teniu molt de mèrit!!
Ja ens hem descarregat les fotos i el minivideo, a veure si us les passem!
A descansar!

Helena S. i Eduard R.

Anònim ha dit...

Les fotos! (enllaç a adreça picasa)

http://picasaweb.google.es/aulaobertapauvila/QuinCalvariMARATOBARCELONA?feat=directlink

Helena