dimecres, 23 de setembre del 2009

Anem fent...

La vida sigue igual.....
Després del finde de Falset-Cambrils, on la curtida va ser important, els Quin Calvari... hem continuat entrenant una mica. Cadascú al seu ritme, hem anat fent cosetes per posar-nos en forma ràpid i agafar el ritme el més aviat possible.
El cap de setmana passat, el dissabte volteta pel poble. El diumenge, Quin Calvari... es va desplaçar a Tivissa per pegar una volteta per la muntanya. Romario i un servidor, vam fer un ratet per començar a acostumar el cos a les pujadetes. L'amic Kua, com que està com un toro, va fer una bona volta per preparar la cursa d'Alcanar que es celebra aquest cap de setmana. Ànims Kua! Volem crònica!
Aquesta setmana, continuem amb la curtida. Avui hem sortit a fer una volteta amb bici i com que no n'hem tingut prou, després hem fet una volteta corrent. Al final una pujada a la Basseta Blanca amb bike (24Km) i després 5.5km de run. No està mal,no???
Avui us deixo una fotico dels germans Gon a la duatló de Cambrils del 13-09-09, al sector Bike.
Ah! Per cert, s'està planejant anar a fer aquest finde, la Cursa de Tivissa. Qui vulgui vindre, ja ho sap....
By Gines-Gon la fruta del campeón

1 comentari:

Xavvv ha dit...

Gines si la feu la setmana que be jo tambe vindria si es pot , perque aquesta setmana vaig a Alcanar i dss no puc venir.