dilluns, 14 de setembre de 2009

Finde complet...

Uffffff!!!!! Feia molt temps que no us contava com m'havia anat per estes curses... Es que feia 1 any i 3 mesos que no m'aixecava de bon matí per voltar pel món de Déu!
I, com que, no m'hi posso per poca cosa, aquest finde vam anar a fer la 3ª Cursa de Falset (versió mini) i la 2ª Duatló de Cambrils.
Però, anem per parts:

Com va sent típic, la Diada l'aprofitem per anar a córrer per Falset. A les 7.30h del matí, em passen a recollir family Romario i l'amic Quaquín. Pito,pito... Trio anar amb Qua. Va sol i pot ser un martiri al arribar si es passa fins a Falset sense parlar...
Trobava a faltar l'ambientillo...Recollida de dorsal, saludos, canviar-nos...
Xavi i jo, triem versió reduïda (10km) i l'amic Qua, que està com un toro, la versió per homes.
La cursa recorre tot el voltant de la vila. Per fer-vos una idea, seria tota la muntanya de l'ermita. Una cursa amb poc desnivell, ràpida i atractiva a la vegada.
Crec que els tres aconseguim el nostre propòsit. Acumular km i entrenos...
Els amics de Falset cada any s'esforçen una mica més per fer una cursa a l'altura de les millors de la zona. Llàstima que l'orografía no acompanya gaire i no es pot aconseguir molt desnivell. Ara, el tema de l'organització el porten de lujo, lujo, lujo.

A l'acabar, dutxa ràpida a les piscines i cap a casa a descansar que el diumenge tenim un megarepte: DUATLÓ!!!

Ens espera CAMBRILS!!!!

Aprofitant les minivacances del 15 d'agost, vam anar a passar uns dies a Cambrils. Passejant pel poble, la Yoli em diu: "Mira Gi! Una duatló a Cambrils..."
El que segueix ja us ho podeu imaginar. Arribo al poble, ho comento amb los Quin Calvari... i ja està liada!!! Afilem les bicicletes i a entrenar una mica lo pedal.
La veritat és que teniem molts dubtes de com aniria, no sabíem el que ens trobaríem.
El dissabte per la tarde preparem les màquines i tot el necessari per rodar. La furgo carregada a tope de rodes.
L'equip Quin Calvari... avui el formen Romario i els germans Gon. L'expedició arrenca a les 7,30h. Passem per Tivissa a recollir a Marín i a Carles que també debuten.

Abans de les 9h ja estem recollint els dorsals i comentant impressions. Amb els dorsals a la mà, anem a preparar-nos. Ficar-nos les bambes pel primer tram, preparar bici, casc, guants i botes pel segon parcial... Ho deixem tot preparat al box. L'organització ens comenta 4 detalls de la cursa i a les 10h ja estem a punt de matadero.
El primer parcial són dos voltes pel voltant del camp de fútbol. Uns 5km i poc. Sembla un cross. Un circuit de terra, planet amb dues pujadetes pronunciades. Sortim bastant conservadors, no sabem el que ens espera. Es pot anar més ràpid però... Arribem al box, ufffff!!! En un moment ens possem casc i guants i, a pedalar...
El segon parcial és un circuit amb bike pel terme de Cambrils. Uns 18 km. L'arrencada és molt ràpida. Al cap de poc, ens trobem un mega embús. Un caminet estret molt arenós que no ens deixa anar damunt la bici. Bici al costat, corrent i avançant participants. Una vegada tornem a estar els 3 agrupats, els km passen volant. El camí és molt ràpid i no baixem ritme. Ens trenca la baixada de la riera fins al final. S'ha d'anar per la gespa i ens costa molt avançar. Amb poc més de 50 min ens tornem a plantar al camp de fútbol amb 18km més a l'esquena.
El tercer parcial torna a ser una volteta pel circuit de cross. Uns 2.5 km.La transició no ens costa tant. Deixem la bici i a córrer! Els primers passos són mortals. Les cames dures i ensopides. El parcial el fem molt ràpid. La primera sensació de llibertat, després de pessantor de cames i al cap d'un km el cos ja et respon.
L'experiència d'entrar a meta és brutal. Una fita més aconseguida! Ja sabem el que és un Duatló!
Just davall de l'arc d'arribada ja ens proposem noves metes. Un duatló una mica més dur. Ah! Pot ser ens iniciarem amb la Tri, no Calvarins???
by GinesGon, la fruta del campeón!