dimecres, 21 d’octubre del 2009

Hem fet cim!!!

Diumenge al matí, surto al carrer, uffff!!!! quina fresqueta...Mig adormit, arribant al portal, em despeja el toc del mòbil. Tranquils, ja arribo!!!
Avui hem quedat per córrer una mica. Una mica??? 32 quilometros...
Aprofitant que pel poble feien la X Caminada Roland Giné al Cim de Cavalls, els de Quin Calvari... ens hem sumat a l'homenatge.
Després dels últims fitxatges galàctics, a les 08:15 ja som al Portal tots els expedicionaris: Oscar Fortuño, Xavi Benet (Flix), Santi i la Roser, mon cosí Ginés i 3/5 de Quin Calvari... (Vale Heura???). La representació Calvarina està formada per Kua,Txema i un servidor.
Manelet mos fa entrega del detall de la trobada. Un tros de pedra pissarra escrita en record. Un bon present. Però...que no ho veu que ja portem molt pes???
Després d'una hora corrent, arribem al Mas de Covero. Allí ens trobem amb tota la tropa de la caminada per fer un mos. Som els primers d'arribar. Foto de rigor, on per cert, falta Kua!!! On estaves? Ratllant??? Esmorçar i cap al Cim.
Anem pujant tranquilets, fa vent i molesta. Dalt del cim les vistes són impressionants. Després de mirar a tort i a dret, li dediquem unes ratlles a l'amic Roland i cap a baix. Encara ens queda un bon tros fins a casa.
Optem per baixar per la sendera. Quina passada! Quina velocitat! Corredora a tope...
Passen els kilometres, saludem a la Torre de Cervelló i continuem la nostra marxa. Encara ens queda un ratet...
Després de quasi 4h corrent, arribem al poble. Ens espera un regalet. Un Aquarius fresc a la terrassa dels Gats...
Un bon entreno de germanor per una molt bona causa: recordar a l'amic Roland i la seva passió pel nostre poble i la muntanya.

by Gines-Gon, la fruta del campeón.