dissabte, 13 de març del 2010

Jo,soffing....

Després de la kilometrada de la setmana passada, a la Marató de Barcelona, vaig decidir que aquesta setmana sería de descans total.
Però lo dijous, va arribar lo cuquet a dins meu. Com que em vaig trobar bé dilluns i dimarts... Lo dijous, a mitja tarde, una trucada de Josema, me fa canviar de plans.
Quedem per fer una volteta pel poble. En total, 7 kilometrets. Les cames encara noten l'esforç del diumenge. Els genolls és resenteixen de l'impacte. Per lo tant, hasta dimarts,com a mínim, no tornarem a la rutina. Crec que tots los Calvarins ja estan actius un altre cop.
Crec que prepararem una mica la Cursa dels Bombers. Sense deixar de banda alguna participació al Circuit de les Terres de l'Ebre.
Però? Tots los Calvarins fan soffing???? Que va!!!!
L'amic Kua, amb Romario i d'altres Extrems Team faran cap a la Cursa de la Foradada de Sant Carles de la Ràpita.
Mon cosí Ginés a la cursa bike d'Almatret. On es celebra un memorial per un dels bombers que va perdre la vida al tràgic incendi d'Horta.
Espero que els hi vagui molt bé a tots. Espero una cròniqueta de les vivencies.
Ah! Per cert, los de Sant Carlos, no deixeu perdre l'oportunitat de recuperar forçes amb una bona mariscada!
Us deixo una fotico d'una de les participacions calvarines a la Cursa dels Bombers...
Salut i kms!

1 comentari:

joaquim ha dit...

Gi, ahir divendres Josema i Kua van fer 11,3 kms. a ritme loco, alguns trams a 3:45 , altres a 4, altres a 4:15. I l'últim kilòmetre Kua amb la llengua fora, intentant no perdre de vista a Josema, i arribant en 51 minuts totals. Finalment, resultant : Un bon entreno. Apa , salut i a recuperar-se.