dissabte, 15 de maig del 2010

Cursa de Primavera de Salou (10 kms. contra el càncer)

Diumenge, 9 de Maig, i els Calvarins tornem a quedar per fer una nova cursa, aquest cop a Salou. Jo ja vaig fer-la l'any passat, amb el amics de Schutz, i aquest any ens hem animat uns quants Calvarins per contribuir amb la causa, i és que aquesta Cursa de Primavera, és el reclam per arreplegar diners per recerca i lluita contra el càncer, un mal que és al costat de tots. Finalment, però, tots hem colaborat, però al tall hem anat Tomàs, Josep Mª i Joaquim. I vinga, la cursa començava a les 10 del matí, i a les 9:30 ja estavem fent temps i soltant les cames una mica, veient com l'ambient augmentava, i comentant la jugada, entre nosaltres, i amb els amics de Schutz (Dani, Gino, Jose Antonio, Andreas).
A les 10 en punt del matí, sortim puntuals en la cursa de 10 kms. que transcorre pel Salou més turístic, tot un goig córrer pel Passeig Jaume I, i per la zona de platges amb més turisme de la Costa Daurada. El recorregut és exigent, però soportable, i agafa bona part de la Mitja de Salou, també molt recomanable. La nostra cursa, en sintònia al nostre estat de forma actual, aguantant la distància, però sense grans parcials (no estem preparant ni la Marató, ni tenim prop la Mitja de Tarragona). Tot i això, bones sensacions, i temps finals força correctes (al voltant de 42 minuts). Només al final, vam tenir una mica d'angoixa, ja que a Tomàs se li van repetir les molèsties, i va haver d'acabar la cursa caminant. Aquestes molèsties l'han portat a seguir una fase de rehabilitació (té una bona fisioterapèuta, us ho asseguro, potser la podriem fitxar al nostre Calvari (no és amor de cunyao, eh ¡¡¡ ; per cert, Tomàs, com va anar la depilació ?? ). Bromes apart, Tomàs, molts ànims, i després dels mals moments, en vindran molts, molts, de bons, segur. Ara, a recuperar-se del tot, i quan tot funcioni, a tornar-hi.
A més de la nostra cursa, per completar la festa, també en fan una de 4 kms., on un bon grapat de nens i nenes contribueixen amb la causa corrent la seva cursa. En definitiva, una cursa de 10mil molt recomanable, amb un bon recorregut, bon avituallament en cursa, i molt menjar i beure a l'arribada. I cada any, augmentant el número de participants, i així, augmentant també els diners per la causa. Tots units contra el càncer.
Salut per tots. Fins la propera, diumenge que ve, a Paüls.

by Bond, Kua Bond.

2 comentaris:

Ginesgon,la furta del campeón ha dit...

Bona Kua!
Bona cursa, bona causa!
Mos faria falta una bona fisio,no? Per mi, li pots fer una oferta en espècie...
I el diumenge q ve a Paüls????
Salut i al ataque!

joaquim ha dit...

Home, Gi, jo no sé si hi aniré a Paüls, però algun Calvarin segur que hi anirà. Jo, de moment, avui volia fer alguna cosa, i no he fet res de res. Però bé, ja vindran les curtides que ara falta. Salut.