dijous, 6 de maig del 2010

Aniversari i resumet...

Bueno!!!
Feia dies que no passava per aquí!!!
Estem de celebració! Aquest és el post número 100 que escrivim els Calvarins... El blog arrancava un 18 de gener de 2008 amb un post que és titulava "Je,je,je..." Després de més de 2 anys, hem escrit 100 posts. Alguns més emotius que d'altres però tots plens d'esforç, superació, companyerisme i sobre tot, bon humor!
Esperem poder contar-vos 100 històries més...

El cap de setmana passat va estar plé d'activitat Calvarina... El més destacable, la participació de mun cosí a la Marató de Monegros. Una cursa de resistència amb Bike, crec que de més de 100kms. Enhorabona al Calvarí biker!
Los altres, menos Josema, vam anar a fer un partidet de fútbol amb los companys de Falset. Vam disfrutar de lo lindo. Oscar marcant a l'home com als vells temps. Tomàs deixant destellos de classe a lo Xavi. Romario, com sempre, amb la seva mala sort, sense poder perforar la porteria contraria per culpa dels pals. Kuakín, corrent la banda com un campeón. I, un sevidor, a la portería. Parant el que vam poder.
Al final del partit, empat a 2. Als penals, la sort ens va acompanyar i vam triunfar.
Agraïr el bon acolliment dels veterans de Falset! Esperem tornar aviat!
Us deixo una foto de la colla de veterans que vam anar fa uns mesos a jugar al camp de l'Olimpic!

I aquest cap de setmana, los calvarins, mos aproparem a Salou. Allí es celebra una cursa de 10kms. benefica per la lluita contra el càncer.
by GinesGon, la fruta del campeón

3 comentaris:

romario ha dit...

..."Parant lo que vam poder". Pos si vas parar més que Valdes amb "txigrinsqui" de defensa!! i dos penals. Vaya partidasso Gon!!
Salut

yoli ha dit...

Ja veieu!!un dia que no vinc a animar al meu home i es converteix amb el crack del partit!!quin porterás!!!quien tuvo retuvo, eh??

Ginesgon,la fruta del campeón ha dit...

Alonso!
Gràcies al teu comentari m'estan plovent ofertes del futbol territorial!
Estic meditant la tornada a la terra batuda...
Je,je,je...