divendres, 16 de juliol del 2010

Juliol : Calor, Festa Major, Marxa del Auberge i Reconeixement a Ingrid Pino

A veure com ho expliquem. Estem bastant parats. Costa trobar temps per mantenir la forma, per mantenir el fondo, per fer aquells entrenos que quan s'han fet ens fan dir allò de "bon entreno, si senyor". El fet és que temps, n'hi ha, però també hi ha molta feina, i fa molta calor, i potser també falta algún objectiu a la vista per mantenir el cap centrat en seguir un plà d'entrenaments adequat a les nostres motivacions. Qui més qui menys, algún quilet de més ha guanyat, i per sortir una sola vegada a la setmana, les cames s'agarroten com no ho feien durant tota la temporada,  i les pulsacions estan per damunt de la mitja habitual. Si a més, tenim una calor com la que ens acompanya aquest estiu, la cosa encara es fa més complicada. Però bé, l'important és que ja estem a les portes de la nostra Festa Major Sant Jaume 2mil10, i això segur ens farà recuperar la motivació per encarar el setembre amb nous reptes, nous entrenos i noves curses, que seguirem al nostre blog Quin Calvari.
La setmana passada va fer-se al nostre poble la 1a. Marxa BTT de l'Auberge, el diumenge, 11 de Juliol. Dos recorreguts , de 41 i 25 kms. per triar el que més s'adaptés a cada corredor. Els Calvarins van col-laborar-hi, fent control i recolzament a la sendera de baixada de cavalls cap a la Torre de Cervelló. Una matinal molt divertida. La marxa va ser tot un exit  de participació, per damunt de les previsions més optimistes. Tots els corredors amb qui vam parlar (molts) , estaven molt sorpresos de com havia estat la Marxa, no només pel recorregut, sino per l'esmorzar, els obsequis, l'ambient, ... Felicitar a la organització per les ganes posades i per les coses ben fetes, i animar-los a preparar la segona edició encara amb més ganes, i amb l'experiència guanyada, que segur farà que es puguin millorar alguns punts que van fallar, i així a la Marxa de l'Auberge 2011 encara hi hauran més BTTeros a la linea de sortida davant del portal.
Totes les classificacions i fotografies, a http://wwwbttauberge.blogspot.com/ .
I ara els Quin Calvari volem donar el nostre reconeixement afectuós i sincer a la Ingrid Pino Creixenti, joveneta de Benissanet, que a cada cursa en que participa ens fica més difícil trobar-li adjectius als seus resultats. Amb només 15 anys, la Ingrid ja té un curriculum en el món de les curses d'allò més espectacular. Podeu llegir el llistat dels seus resultats al seu blog.  El dimecres, 21 de Juliol, a les 10 de la nit , dins els actes de la Festa Major, el seu poble li farà un reconeixement a la seva trajectoria esportiva. És del tot merescut, no només pels seus resultats, sino també perquè per damunt de les medalles, està demostrant que si fas el que t'agrada, i ho fas bé, el treball dóna els seus fruits. El 7 de Febrer, mentre els Calvarins erem a Granollers per córrer la Mitja Marató de Granollers, ella guanyava a Oviedo el Campionat d'Espanya de 1000 metres en pista coberta. Si encara no ho heu fet, mireu al seu blog, el video de la cursa final. És emocionant, veure com és manté en els primers llocs, i a la volta final, com una gran estratega, prepara un canvi de ritme ESPECTACULAR, i es posa al capdavant, aconseguint l'exit. http://ingridpino30.blogspot.com/  Ara toca descansar, d'una temporada treballada i plena de resultats i d'èxits, i després del estiu, encarar la nova temporada, amb la mateixa constància i treball. Des del nostre racó, els Calvarins l'animem. L'important és mantenir la il-lusió de córrer com ella té. El poble de Benissanet té en ella el millor reclam, ja que allí on va , està deixant el nom del seu poble al lloc més alt. Moltes Felicitats, Ingrid.
I el dissabte, 17 de Juliol, com ja és habitual, un dels primers actes de la Festa Major serà la Milla Urbana. Allí estarem, no massa entrenats, com ja hem dit, però amb ganes de començar la Festa com més ens agrada : corrent.

Bones Festes Majors 2010 a tothom.
by Quin Calvari1 comentari:

GinesGon, la fruta del campeón! ha dit...

Bona Quin Calvari!
Bon resum!
De la Ingrid, "no hassse falta desssssir nada massss!!! Impresionant!