dimecres, 28 de juliol del 2010

"Enllaçant" per Engegar. L'Agost ja és aquí

Ja ha passat la Festa Major, i tenim ben aprop l'Agost. Els de Quin Calvari, seguim amb la "pausa programada", fent alguna escapadeta per no perdre la pràctica. Ginès i Josep Mª , amb sortides a última hora de la tarde, quan la feina i la fruita els hi permet; Romario, aprofitant alguna visita a la seva gent, s'ha marcat alguna sortida per les muntanyes de Tivissa, a més de coincidir en dos ocasions amb mi, i en una d'elles no se'ns ocorre una altra cosa que perdre'ns pel terme de Móra d'Ebre, com qui ho fa per allargar l'entreno. El fet és que, intentant seguir el recorregut de la cursa de muntanya del Camí de Sirga, el guia (mea culpa) es va despistar, i vam acabar més ratllats que el pà dels arrobossats; i jo, Kua, fent tres sortides, dures, per la calor pasada, llargues, per la falta de fondo, i pesades, perquè falta ritme. Però amb la intenció de no acabar de desconectar. Fins i tot en una d'aquestes, vàrem anar desde Benissanet fins Ascó, pel camí de Sirga, ruta de 20 kms., de la qual, jo personalment, vaig acabar bastant just de forces. Era el dia de la Milla Urbana, així que vam recuperar , i a la tarde, ja estavem un altre any a la linea de sortida de la Milla de la nostra Festa Major, amb els amics Tomàs "Kiprono" Miró, i Antonio Ruiperez, per intentar no arribar els últims (ho vam aconseguir), però sobretot, per fer ambient de festa.
I ara ben aviat, el mes d'Agost, amb vacances per uns, i treball per d'altres (que no falti ni una cosa ni l'altra). Per mi, que faré vacances, serà moment de tenir més temps pels meus, i per les meves coses (aquelles feines ó propòsits que deixes per quan tindràs temps, i dels quals, un cop acabat el periode vacacional, no n'has engegat més que uns pocs, i n'has acabat gairebé ni un). Però el cas és que també buscaré temps per tornar als entrenaments per preparar propers reptes.
Pendents encara de reunir-nos els Calvarins, per concretar reptes compartits (el del 2011 serà la Marató de Barcelona, segur), mentre tenim ja per triar i remenar. Un exemple només, el 14 de novembre, coincideixen dos curses, on a totes dos hi haurà representació de Calvarins. Uns, que també aprofitaran per fer-hi vacances, aniran a Sant Sebastià, per córrer la Behovia-Sant Sebastian http://www.behobia-sansebastian.com/ , cursa tan popular com les conegudes per nosaltres Cursa de Bombers ó Mitja de Granollers. Mentre, d'altres estarem a la 1ª edició de la Marató de la Costa Daurada www.maratocostadaurada.com/). Aquest és el meu repte runner per acabar l'any. A més aquesta serà per veure la meva forma física, amb l'únic objectiu d'acabar-la el més sencer possible, sense pensar en el rellotge, i que serveixi per arribar a Barcelona amb més experiència en la distància, per millorar el resultat de l'any anterior.

Amb això, suposo que procuraré fer alguna que altra Mitja Marató (no tantes com fa dos anys), a més de seguir fent alguna de les curses de Muntanya del Circuit de les Terres de l'Ebre. Fins final d'any, hi han previstes les següents :5-sept, a Alfara de Carles : 1a Cursa d'en Panxampla ,11-sept , a Falset : 4a Cursa de muntanya Vila de Falset ,26-sept, a Alcanar : http://www.pujadamontsia.cat/ , 24-oct , a Ulldecona : 3a Cursa d'Ulldecona,, 7-nov, a Horta de Sant Joan 2a Cursa de les Roques.   La que farem, si no ha ha cap imprevist, serà  la del 10 d'octubre , a Tivissa : 5a Cursa de muntanya de Tivissa.A més, m'agradaria també fer la del 12 de setembre, a Montblanc www.cursademuntanyademontblanc.blogspot.com/ , ja que tinc companys de feina que me l'han recomanada molt. Però ja veurem.
I pel que fa al asfalt, la cita obligada pel que resta d'any, serà a la Mitja de Tarragona, que encara no té data definida. Si voleu, al següent enllaç, hi trobareu totes les curses, amb data confirmada ó sense confirmar http://www.ropits.com/ . Ja sabeu que anirem informant i fent crònica de tot el que farem els Calvarins.
Fins la propera.
Salut

by Bond, Kua Bond

3 comentaris:

Xavvv ha dit...

Eiiii!!! pos mos veurem per alguna de muntanya i com no a la Marato Costa Daurada tambeeeee!!!!

Si entrenes per aki a dalt i vols? podem kedar algun cap de setmana

yoli ha dit...

Osti!!!Joaquim!!M´acabo d´estressar de veure el planning d´esta temporada!!Quina energia!!

Heura ha dit...

Jo també, Yoli!
M'he cansat només de llegir tot el que hi ha!