dimarts, 10 d’agost del 2010

Tornada, Marató de l'Europeu i Nocturna Tivissa-Ametlla

Uffff!!!
Crec que des del juny que no passava per aquí! L'amic Kua ha sigut l'encarregat de posar-vos al dia de les peripecies dels Calvarins...És un fenomeno, a part de pilar vital del nostre clan!
Ja tornem a les andades... Ha passat el juny, el juliol, la primera calor insoportable i ja hem començat a entrenar un altre cop. Per arrencar amb ànims, no vam deixar passar ni un dia i el dilluns 26, després de les resaques de festes vam cremar litros,litros i litros de...
Vam pensar: Necessitem motivació??? Pues una mica no aniria malament... Així que el dia 2 d'agost mos vam aixecar aviat, vam agafar les bambes i direcció a Barcelona! A correr???? Pues...no!!! A veure com arrencaven l'asfalt los maratonians de l'Europeu d'Atletisme! Quina passada!!! Us ho recomano! Com volen! Com agafen les botelles a l'avituallament, com canvien de ritme, com segueixen "a roda" al que tira del carro...Espero poder veure algun mundial a Barcelona! M'encantaria veure als africans...
I com que encara mos durava la motivació de la Marató, vam decidir fer la Caminada Nocturna Tivissa-Ametlla corrent.
Així que el dissabte 7 d'agost, a les 9, vam quedar Tomàs, Josema i un servidor. Dos cotxes i cap a l'Ametlla a deixar-ne un. Ja a Tivissa, traje de luces i a l'ataque! L'ambient és diferent de les curses. Allí saludem al Calvarí Romario i a compis de l'Extrem!
La caminada no té cap misteri. Es puja per la Llena per anar a buscar la pista que fa cap a l'Ametlla! El fotut? El kilometratge! 30 Kms.!!!
Felicitar a Kiprono Tomàs que va trencar els seus límits de kilometratge sense ressentir-se del genoll. Sense menció de Josema que al km 28 m'estirava com un campeón per davall de 4:40/km. De motorín Romario ni parlar-ne,crec que hagués tornat un altra vegada a Tivissa corrent. I, personalment, molt content per que vaig acabar bastant bé un repte que cada any em feia goig fer.
Ah! Hem deixava el millor!Lo GinTonic que mos vam cascar a l'arribar al poble. A la salut de Kiprono Tomas! Que el divendres havia fet anys! Felicitats!
Bueno, dels reptes de la temporada, en parlarem un altre dia! Seguirem l'estela que mos va marcar Kua al post anterior...
Espero que hagueu passat un bon estiu i que continueu disfrutant-lo! I, sobre tot, comenceu a entrenar...

by Ginés-Gon, la fruta del campeón...

1 comentari:

bond, kua bond ha dit...

Molt bona crònica, Gi. Esteu forts, si senyor. Kiprono farà bons registres aquesta temporada, i la resta segur que seguireu aquesta progressió que ja porteu. Jo, he començat a ficar-me les piles, però encara estic molt lluny d'on voldria. Espero ficar-me a punt durant aquestes vacances. Salut, amics.