divendres, 28 de gener del 2011

II Cursa del Pastisset.Benifallet.

Aquest diumenge, la part més trail dels Calvarins, agafaran carretera i manta cap a Benifallet...
No aniran a veure les coves, ni a baixar pel riu amb barca, ni a menjar al Pepo o al Xiringuito... Se calçaran les bambes, lo traje de runners i a fer muntanya.
Diuen, els que hi van ser l'any passat, que la Cursa de Benifallet va ser tot un èxit. Jo m'ho crec. La gent que està al capdavant de l'organització està cansada d'anar per les nostres curses i sol pr això, ja garantitza una bona cursa.
L'amic Kua, repetirà. La seva preparació per la Marató de BCN inclou una tirada llarga el finde. I com que Cardó li porta bons records, i farà cap.
Mun cosí Ginés, després de provar "las mieles" de la Creu de Santos amb la bicicleta, ara la vol catar corrent. Continuarà, com Kua, preparant la Marató de BCN.
L'amic Romario treurà a la palestra els seus entrenos en secret. Diumenge veurem la minuciosa preparació que fa per Tivissa els dijous per la tarda. Es un crack!
Kiprono Tomàs, continuarà amb la seva progressió meteòrica i se plantarà a Benifallet per agafar Kms i acumular bona forma.
I l'amic Rubén, nou calvarí, debutarà al monte. Segur que, si s'ho pren amb calma, acabarà bé, content i amb ganes de tornar-hi!
A tots ells i els que seràn diumenge a Benifallet, els hi desitjo el millor. I sobre tot, que s'ho passin molt bé. Que es del que realment és tracta.
El diumenge, mentres els nostre compis corren per les muntanyes de Benifallet, Josema i un servidor, anirem a acumular kms per la Marató de BCN. I on millor? Pues anirem a la Via Verda... Pot ser que tinguem algun convidat de luxe...
Ja us contaré...

Us deixo unes foticos de l'activitat del finde. Uns correrem per la Cursa del Pastisset i un altres ho farem per la Via Verda.
Salut a tots.
by GinesGon, la fruta del campeón.

1 comentari:

Irontrepa ha dit...

Xeics, si no voleu anar a la via verda i voleu fer un entreno adequat per la mitja de Granollers on tornarem a coincidir, podeu vindré el diumenge a Flix. Sortirem de la gasolinera de Guissona fins al limit de província i tornar (uns 21km) primer pujant i després cara avall, igual que la propera setmana, anirem Robert Mas i un servidor, amb algú mes a última hora.^
Àlex Estela