diumenge, 20 de febrer del 2011

Dedicat als "Roberts"!!!

Bueno! Quin bon matí que hem passat!
L'esport, entre moltes coses bones que té, et fa conèixer gent. Normalment bona gent. Ja fa molts anys, quan mos vam començar a viciar al món del córrer, vaig conèixer a l'amic Robert de Bot. Un altre bon amic de Bot!
Un dia a "la Caixa" de la Fatarella vam començar a curtir la nostra amistat. Alguna sortida d'entreno i sempre salutacions a les curses. Encara recordo l'any que vam anar a Montblanc. Quin diluvi...Ja fa d'anys allò...te'n recordes?
Pues avui, per la Via Verda, hem pogut compartir un quants kilometres i mos hem posat al dia de les sensacions, curses i projectes que tenim. L'he trobat a gust. I recuperant-se molt bé de la lesió del genoll. Segur que el seu cor li demanava fer los 30kms que hem fet nosaltres, però el cap li deia que no! Ha fet bé!
I com us deia abans, avui també hem conegut un company nou. També un Robert. Però aquest de Flix. Espero que puguem compartir molts kilometros junts i fer una bona amistat, com amb lo teu "tocayo" de Bot.

I com us he dit, lo prometido és deuda... encara no m'he dutxat i la crònica ja està penjada!!! Je,je,je!!!
En resum, los Ginés, mos hem curtit 30kms per la Via Verda amb una magnifica companyia!
by GinesGon, la fruta del campeón!

3 comentaris:

Robert ha dit...

ha sigut un plaer compratir en valtros esta tirada laaaaaaaarga, sempre s'agraeix fer-ho en bona companyia.
mos veiem per barcelona socis!!

robert de bot ha dit...

com t'he dit ets un campeon!ha estat una tirada perfecta, bones sensacions i lo millor de tot la companyia!aixo ho hem de repetir!
Salut i km!

kua-rentón ha dit...

La próxima a veure si podem venir la resta de Calvarins, que avui teniem altres compromisos. Molt bé per l'entreno. Nosaltres, ahir, mullats i remullats. En vam fer ´
"només" 22, i jo vaig acabar amb molt males sensacions. Penso que aquesta Marató costarà, però bé, continuaré buscant millors sensacions, encara queden 2 setmanes. Salut, amics.