dissabte, 19 de febrer del 2011

Entrenaments per la Marató de BCN.

Bueno!
M'agrada que l'amic Kua es passi per aquí de quant en quant... Sempre té coses per explicar-nos. Tot i que va faltat de temps, com tots, jo sempre l'animo a que escrigui.
Com bé va dir Kua, Granollers és la Mitja. Aquest any, encara era més Mitja. Celebràven els 25 anys. Els Calvarins era la tercera vegada que hi anàvem. L'edició que jo he vist més gent al carrer. És clar que a plé mes de febrer, a l'hora de l'arribada un termometre de farmacia marcava 19 graus. Quina passada...
El finde passat vam tenir repartits a tots els Calvarins pel món.
Josema i mun cosí a la Fira Internacional de Fruita i Verdura de Berlín. Fent entrenaments i contactes pels passadisos d'una fira d'una extensió inimaginable...
Los amics Kua, Romario, Tomàs i Sergi van fer cap a Ginestar. Quins cracks...La gent parla molt bé de la cursa que van organitzar els veïns de Ginestar. Enhorabona per a tots!
Un servidor i la seva dona, vam fer el Camí de Sirga. Ens vam quedar molt prop del Pas de l'Ase. Com diu Kua: "bon entreno" i millor companyia.
Aquest finde, n'hi ha que ja han fet l'entreno. Josema i Kua ja s'han curtit pel Camí de Sirga. I demà junt amb mun cosí farem una sortideta per la Via Verda. Allí mos esperarà lo crack de cracks de la zona: lo bon amic Robert.
Us deixo una fotico de l'any passat per la Cursa del Frare de Ginestar. On l'amic Tomàs va debutar. Ja tens un anyet...
by GinesGon, la fruta del campeón