dissabte, 9 de gener del 2010

Nevadeta??? O nevada???

Buenoooo!!!!
Aquesta setmana me pensava que no podríem fer res...Pluja,pluja, i més pluja... El dia de reis, mini-treva que aprofitem per rodar 12km... Lo dijous mos trenca lo rotllo la pluja...i lo divendres mos aixequem i tot BLANC! Una nevadeta considerable, per ser Benissanet, es clar!
Però, com sempre, la blancor dura unes hores. Els camins nets de neu i les terres blanquetes... Una trucada ràpida a Josep, mos tapem bé i a rodar! De nit, amb fred i una mica de vent, i observant la blancor dels camps. Amb total 10kms gaudint del contrast de la neu del terra i la foscor del cel.
Per la nit, una trucada de Xavi: "Vols anar a fer una volta per Tivissa demà???" Pues sí!!!
Però, hores després, veient pel faceboock lo munt de neu que hi ha als voltants del terme de Tivissa, me tiro atràs i me quedo a casa. Xavi i Joaquim formen l'expedició Calvarina a Tivissa! Ja podeu veure les foticos...Vosaltres mateixos...2h per fer 5kms...neu fins al genoll...Com han disfrutat los putes...










Los altres Calvarins hem sigut molt més conservadors i hem optat per voltar 1h pel terme de Benissanet. Observant la poca neu que queda als camps i gaudint d'una vista espectacular. Les muntanyes de Tivissa, la nostra estimada Serra de Cavalls, la Picossa...Tot nevadet...Un paisatge espectacular!!!
Al final, 1h de rodatge amb un total de 12kms...També us deixo foticos de la poca neu que quedava per Benissanet...
Motiva poder còrrer pel mateix paisatge que sempre però completament canviat gràcies a la neu...
Salut i al ataque!
Ah! Esteu al cas del blog els que vulgueu fer una tirada llarga el cap de setmana. S'està coent una sortida per la Via Verda!