dissabte, 2 de gener del 2010

Sant Silvestre 2009

Sempre ho diem: "No hi ha millor manera d'acabar l'any que corrent"... Encara que això comporti demanar festa a la feina, prendre la fiambrera per dinar a la feina, que els altres haguin de preparar el sopar de cap d'any...
Però als Calvarins mos agrada anar a córrer l'últim dia d'any...Encara ens en riem de la primera vegada que vam anar-hi....Vaya peripecies...
Pues al grà: A les 16h era la convocatòria. Haviem quedat amb Cristian a les 17h per que ens donés els dorsals. Per cert, gràcies a ell i a la Marta per tota la logística de dorsals i fotogràfies.
L'expedició la formem Josema, Kua i un servidor. A Tgn mos està esperant Romario i la Berta. La Berta debuta en la matèria. Encara que ella no corri, son pare la portarà amb el cotxet.
Justet arribar mos trobem al Santi i a la Roser que també s'han animat. Al poc temps, arriba Cristian. No correrà, té molèsties al genoll. Es en aquests moments quan debatim lo quit de la qüestió: RITME. Alguns decideixen intentar acabar-la a menys de 4 min/km, jo em mantinc una mica més conservador.
La temperatura, genial. No fa gens de fred. En poc, ens trobem a la línia de sortida. Aquest any han tancat inscripcions en 1300 participants. L'ambient és fantàstic. M'agrada la barreja de runners amb gent aficionada que vol acabar l'any corrent.
El recorregut no té res d'especial. Més aviat, és aburridot i monòton. Pel port i passeig marítim.
En definitiva, una bona manera d'acabar l'any.
Ah! Los mega cracks del Calvari van aconseguir acabar la cursa dins dels seus propòsits...
I cap a casa... a celebrar el fi d'any a Ca Mallet...
Bon any nou a tots...

by GinesGon, la fruta del campeón.