divendres, 2 d’abril del 2010

III Cursa de les Fites. La Pobla de Massaluca.

Disculpeu el retard! Aquí va:
Je,je,je!!!
Començo la crònica al revés!!! No hi ha millor manera de marxar d'un poble que amb una bona rialla!!!
Després de saludar dos culets de dona amb 3 pitassos i d'un paio al crit de: "Bisbaaal!", agafem carretera i cap al poble. De camí, disfrutem i mos expliquem com mos ha anat la cursa.
Lo dia havía arrencat a les 08:15h del matí. Ruta pel poble recollint a tots los runners del Calvari. L'expedició la formem: Kua, Josema, Tomàs, Oscar F. i un servidor.
No està mal anar a córrer prop, per lo tant, abans de les 9h ja estavem saludant tots los runners de la contrada: los Extrem, los ginesterols, la gent de Flix i un saludo especial a l'alma mater de la cursa, lo gran Robert.
Després, comença la rutina, cap al cotxe a canviar-nos, a passar pel wc del bar més barato de la comarca i foticos de rigor...
La cursa arrenca a les 10h. Una volta pel poble i cap avall. El recorregut és ràpid i és pot córrer tot el rato. Bones pistes, gens d'asfalt, bones sendes netes i alguna baixadeta que et fa tirar l'ancla...
Ela avituallaments i les marques correctes. Per lo tant, l'enhorabona a l'organització i al crack de Robert.
Per cert, Robert,lo pròxim any, em portaré una xuleta pel fer el discurs a l'arribada, així no m'agafaràs esbufegant i sense saber que dir!!!
Los nostres runners? Un carrerón!
Tomàs, tot i acabar amb males sensacions (segons ell), és marca un carrerón (opinió meva) amb un molt bon temps: 2h34'. L'Oscar continua amb la seva progressió i acaba la cursa amb 2h27'. Un servidor, acumulant kms. de monte i patint, acabo amb 2h07'. I els cracks del Calavari acaben com a motos. Kuakín 1h56' i Josema 1h49'.
Amic Robert, si tot va bé, l'any que ve los Calvarins... tornarem a la Pobla! L'Oscar, segur, amb lo que li va agradar l'esmorçar...
by GinesGon, la fruta del campeón!

1 comentari:

joaquim ha dit...

Cursa perfecta, ambient perfecte, esmorzar mega-perfecte, organització perfecta, tot perfecte. Felicitats a tots els de La Pobla, a tots els Calvarins, i fins l'any que vé. Salut.