dimecres, 21 d’abril del 2010

XII Cursa de Bombers de Barcelona

Fidels a la cita, el diumenge al matí, de bon matí, surtim del poble cap a Barcelona. Lo que havia de ser una representació numerosa dels Calvarins... és queda reduïda als germans Gon i a Tomàs! Que si Romario per aquí, que si Kua fent d'Indurain com mon cosí... Al final treleret,meleret i gaita!!!
Bombers és especial.  Corre molta gent que potser no ho farà fins l'any que ve, molta que se la prepara com un repte o promesa, gent per fer marca i gent pel mer fet de fer-la! Per mi va ser la primera cursa que vaig córrer i per això li tinc carinyo i nostàlgia. A part, té classe. Està ben organitzada. Els regals, normalment, estàn de lujo (per cert, aquest any, camiseta "achurada").
Lo camí no es fa llarg. Anem comentant lo partit de la nit passada. On el Barça va empatar al camp del Madrid B. Menos mal! Sinó, Tomàs, mos hagués tingut que fer de llebra...(Tomàs, lo prometido és deuda)! Sort que s'entrena amb la legió Keniata de Benissanet i està com un toro.
Arribem al lloc. Al parking, mos posem lo traje de luces i foto de rigor!
L'ambient pel voltant de la sortida és impressionant. Gent per tot arreu. Fem una volteta pel parc de la Ciutadella i mos disposem a escalfar. Allí mos trobem al Ricard i la Maria, compis Extrems!
El temps passa volant! La Beth (la cantant-presentadora) mos dona ànims des d'una plataforma elevada. Està bastant bona de prop i al natural!
Al punt de les 10h. compte enrera i sortida. El plan era no desmillorar gaire el temps del 2008 i Tomàs baixar de 50'. Josep decideix córrer amb mi.
El circuit? Planet, ràpid i per carrers principals. Realment, es pot volar...Sinó pregunteu-li a Menjo (27:04). Millor marca de l'any en 10000m
La cursa se'm fa una mica dura. Se nota que els kms. que hem fet fins ara no han sigut de qualitat sinó de quantitat! Estem lentos! Sort de Josep que em va estirant. Gràcies Josema. Sinó arriba a ser per tu, se m'hagués fet la cursa molt i molt llarga. Al final los germans Gon 43'40".
I Tomàs? Vaya carrerón lo puta! 45'50"! Volia baixar de 50' i ho fa quasi 5 minuts. I a part, acaba i diu: "m'he trobat molt bé, molt comodo..." Enhorabona!
A les 11.30h ja estavem de camí cap al poble!
L'any que ve, si podem, segur que hi tornarem! És una passada córrer per Barcelona amb la companyia de 18000 persones. I en especial, amb los amics Calvarins...
Treleret,meleret i gaita!
by GinesGon, la fruta del campeón!

2 comentaris:

kua ha dit...

Molt bé, Treleret. Bona cursa, que heu fet. Ja ens podem preparar, que qualsevol dia Tomàs ens passa pel costat, i ens diu allò de : passo, eh¡¡ . Apa, doncs, l'any que vé, com que enguany he fet bona marca, espero estar amb vosaltres a la sortida de Bombers. Gràcies i fins la propera, diumenge a Xerta. Per cert, qui és gaita ?? . Salut.

Inko ha dit...

molt bé machines calvarines!!!! PD: foto en lo megacrack? si sou vatres los cracks.