divendres, 5 de febrer del 2010

Cursa de Muntanya de Benifallet

He tardat tant en fer la crònica com en recuperar-me de la cursa d'aquest passat diumenge, 31 de Gener.
Som-hi. A les 7 quedo amb Xavi Alonso, al Calvari, 28, i vinga, cap a Benifallet, que correrem la 1ª Cursa de Muntanya d'aquest poble, la Cursa del Pastisset. Ben aviat hi som, agafem xip i pitrall, i apa, a saludar cada vegada més gent coneguda, i a disfrutar de com va creixent l'ambient precursa. A les 9:30 en punt, la sortida, i apa, costa amunt que fa pujada. Els primers kilòmetres transcorren entre camins del voltant del poble, i un barranc força llarg mitjançant el qual anem guanyant altura. Aviat comencen les rampes fortes, que acabaran dalt de tot del Balneari de Cardó (lloc que per mi té un significat molt especial, i que em dóna sentits records). Però pujar encara no s'acaba. Agafem el camí que ens portarà fins dalt de tot de la Creu de Santo. Aviat el camí es torna a convertir en sendera, i vinga, serpentejant, fins arribar a dalt de tot (km.15). A partir d'aquí, ruta de baixada , en alguns trams força tècnica, fins al kilòmetre 20, on ja preparem el tram final en un recorregut que combina camins rurals i alguna que altra sendera, potser no tant tècnica, però per mi ja va ser tant complicat com el tram de baixada de la Creu, on per cert, ens va nevar i tot. Finalment, arribada amb molta gent animant, i una altra cursa a la butxaca. Destacar els bons resultats dels amics Adrià, Jotabe, el mestre Benavent, i també Xavi Alonso, que va arribar a 3 hs.20 minuts. També bon paper de la resta , Olesa, jo (3 hs.28 min.), Gonzalo , Didac, Oscar, i tots els runners i amics de la muntanya, coneguts i desconeguts.
Felicitats a tota la gent de Benifallet, perquè han possat el llistó molt alt. Una gran cursa, molt ben organitzada, molt bon dinar, bona bossa del corredor, bon ambient, bons avituallaments, i bona gent a tots i cadascun dels llocs per on vàrem passar.
Ànims per la gent de Ginestar, on anirem el proper 14 de Febrer. Segur que també faran una bona cursa.
Per cert, diumenge , 7 de Febrer, anirem a Granollers, per córrer La Mitja, prova mítica i la més important en la distància de Mitja Marató. Fins diumenge, doncs.

by Bond, Kua Bond

2 comentaris:

GinesGon, la fruta del campeón ha dit...

Bona Kua!
Ha tardat però és bona!

bond, kua bond ha dit...

estem connectats. Encara estic fent modificacíons, però finalment, no puc afegir-hi més fotos, no sé que passa. salut, i fins demà