dijous, 25 de febrer del 2010

Contínuem entrenant...

Després de la mega sortida de la setmana pasada amb los compis de la Schutz, que em va deixar sense força per fer crònica, aquest finde farem l'última tiradeta llarga de finde abans del dia D.
No sabíem si apuntar-nos a la Cursa de Miravet. Ens feia por no poder fer una plena recuperació pel finde després. Però, al final, les ganes de col·laborar i conèixer los montes de Miravet, va fer que ens decidissim a apuntar-nos a Miravet.
La sorpresa??? Va ser que el dissabte ja havíen tancat inscripcions amb pleno absolut. Enhorabona als miravetans! Segur que faran una mega cursa a l'altura de les primeres del circuit. Esperem que l'any que ve puguem vindre a tope!!!
Ara, canviant de tema, considero que les pre-inscripcions es una cosa a millorar del Circuit. Per que? Per exemple, quanta gent es va pre-inscriure a Ginestar i després no hi va fer cap? Com que no mos toquen la butxaca!
O sigui, si voleu fer una Cursa del Circuit, quan surtin les pre-inscripcions, a pre-inscriureus. Si després no hi podeu anar, no pagueu...i ja està!!! Flaco favor,no??? No m'agrada...
Pues, al final, crec que diumenge farem una tiradeta pel poble. Intentant planejar al màxim i no desgastar gaire! Si voleu venir, ja ho sabeu...
Us deixo una fotico de la sortida que vam fer la setmana de la nevada!
by GinesGon, la fruta del campeón!