dilluns, 15 de febrer del 2010

I Cursa "lo frare" de Ginestar

Qui mos manava anar a córrer el diumenge de carnaval! Per que feia dies que estavem apuntats... Sinó, entre la festa de carnaval i el fred, segur que mos haguéssim quedat a casa!
Si hagués sigut per Kua, a les 7.30h ja haguéssim marxat cap a Ginestar. Amb lo fort que està hagués pogut marxar calentant o hagués pogut creuar el riu nadant....Sort que el vaig concienciar: "Un dia que estem a 10min amb cotxe..."
A les 8h em passaven a buscar una part de l'expedició. Avui és una mica més nombrosa. A part de TOTS los Calvarins... ve Tomàs. Fa temps que s'ha animat a córrer i avui és lo seu debut en Cursa.
Allí mos hem de trobar amb una nombrosa tropa de l'Extrem Team, lo germà gran muntanyero del Quin Calvari...
Fet i fotut, a les 08:10 ja estem per Ginestar. Avui no hi ha hagut temps de comentar los sindromes. Lo viatge és curt. Cotxes aparcats i a buscar los dorsals. Uffff!!!Quin fred al baixar del cotxe. Crec que estem a -2º...N'hi ha algun que aprofita per dopar-se... (ho podeu comprovar a les fotos) o per escalfar-se!
En busca del dorsal, les cares conegudes aumenten cada cursa. Cada cop hi ha més gent que s'apunta al sà art de córrer. Mola veure molta gent de la comarca... Mos trobem amb Oscar Fortuño, s'ha tornat un fan de les curses. Ara no se'n perd cap! Saludem a l'Adrià i la cheer Thais, a Gonzalo, l'Olesa...tota una numerosa tropa de l'Extrem. Com deia la Thais: "Com mola veure verd per les curses..."
Amb los dorsals a la mà anem a canviar-nos, es va apropant l'hora de la veritat i pareix que ningú té ganes de posar-se amb calça curta. Ufff! Quin fred al sortir del cotxe...Joaquim i Josep calenten com a locos per fer passar el fred...
Abans de començar, fotos de rigor. Una tots els Calvarins... i una amb lo mano gran de l'Extrem Team.
A les 9.30h ja estem tots a punt de sortida. Amb moltes ganes de córrer. Per fer passar el fred, es clar!
La cursa arrenca cap al poble. Una volteta per estirar la cursa i agafem un camí que ens portarà direcció terme de Tivissa. El recorregut té dos zones amb desnivell bastant fort, alguna sendera que és pot córrer bé i trams de camí que es pot volar. En definitiva, 22kms amb un recorregut bastant ràpid i unes visites molt boniques de tots els pobles del voltant.
La meva sorpresa, l'amic Francisco! Arribant a un dels punt més alts sento: "Vinga Gonsales!!! He vingut per tú!!!" Gràcies pels animos Francisco!
Poc a poc, va arribant lo degoteig Extrem a meta...Els primers, els cracks de Farnós, Santos, l'Adrià...
Els calvarins tardem una mica més, segons el cronometratge oficial:
Kuakín: 2h23'
Josep Mª: 2h27'
Ginés: 2h32'
Romario:2h50'
Ginés cosí: 2h52'
Tomàs: 3h28'
En definitiva, tots vam cumplir una mica amb l'objectiu pactat: Fer un bon entreno per la Marató i acabar lo més avant possible sense castigar molt el cuerpo...Per cert, jo ho vaig donar tot...
Llàstima que l'amic Romario no va poder rendir com ho va fent per culpa d'un fort costipat que no el deixava respirar...
Des del Quin Calvari... felicitar a Tomàs pel carrerón que va fer. No és fàcil debutar amb una cursa de muntanya i acabar amb el bon temps que ho va fer! Ara toca preparar a tope la de Miravet. Mil ànims Tomàs!
També felicitar a l'organització i en especial a l'amic Vicent per la feïna ben feta. Enhorabona a tots els ginesterols/es!
Els Quin calvari... mos tornarem a trobar amb lo Circuit a la Cursa de Miravet...
Ah! Per cert, el dissabte anem a fer una tiradeta llarga per la via verda amb los amics de la Schutz! Si algú si vol apuntar...
by GinesGon, la fruta del campeón!

5 comentaris:

kua bond ha dit...

dissabte, jo vinc, a la via verda.
L'amic Robert, ens anima, i si voleu, diumenge, anem a Balaguer, a fer la Mitja Marató de Balaguer

kua ha dit...

ei, que era broma , eh , que després de fer tirada llarga dissabte, anar a Balaguer i fer la Mitja Marató és excessiu. Que us sembla si fem la de 10 kms.?? , així podrem fotre un ritme AM.

joaquim. ha dit...

Bé, millor , diumenge , ens quedem a casa, no sigui que algú s'animi, a ens diguin d'anar a fer un entrenament pel recorregut de la cursa de Miravet . apa, doncs.

HEURA ha dit...

Heu vist la foto que hi ha al blog de l'XTT????
Que guai!!!!
Com diu l'Adrià, "piensa en verde"!
Este club ja comença a ser algo important!

Anònim ha dit...

Gracies pels anims i el suport dels calvaris,tot el que he llegit m'ha emocionat i encoratjat per la seguent cursa desitjo agafar un bon nivell per poder gaudir de la vostra companyia i que no us calgui esperarme. gracies